Theater "Edmond"

n het Cultureel Centrum Bertrix


Een coproductie van Théâtre Le Public, Théâtre du Palais Royal, Légende en Acme.

Tekst en artistieke leiding: Alexis Michalik

Directeur: Michel Kacenelenbogen

Met: Tristan Schotte, Maxime Anselin, Perrine Delers, Inès Dubuisson, David Dumont, Itsik Elbaz, Mwanza Goutier, Antoine Guillaume, Sandrine Laroche, Réal Siellez, Elsa Tarlton, François-Michel van der Rest...


Als er één show is die je dit seizoen niet mag missen, dan komt Edmond als beste uit de bus! 

Bekroond met vijf Molières, meer dan duizend keer opgevoerd in Frankrijk, is deze voorstelling nu in Bertrix het theatrale evenement. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat achter dit talentvolle schrijfwerk het genie schuilgaat van Alexis Michalik, een van de meest getalenteerde toneelschrijvers van zijn generatie. 


Na het succes van Le Porteur d'histoire en Le Cercle des illusionnistes, die twee Molières wonnen, pakt hij met jubelende humor en fantasie een monument van het Franse theater aan, Edmond Rostand.


Geregisseerd door Michel Kacenelenbogen, bediend door twaalf acteurs die zich verplaatsen in mobiele decors en bijna 300 kostuums dragen, sprankelt dit theaterfestijn van intelligentie! Een met de grootste zorg uitgebeiteld juweeltje, dat u het avontuur van de auteur Edmond Rostand laat beleven.

Place des 3 Fers, 9
6880 Bertrix 49.85453 5.25232 9

P.M.R Access