13 mei 09 juni

From 09:00 to 16:00

Cultuurstrand

Voor het Cultureel Centrum van Bertrix

In samenwerking met Les Résidences Ardennaises, de gemeente en de Openbare Bibliotheek van Bertrix

Reserveren verplicht voor groepen.


Het lijkt wel een voorproefje van de zomervakantie in Bertrix... Culture Plage is toe aan haar 7e editie, en daarmee ook het verlangen om je petanquespellen, jokari, handdoek, zonnecrème en zonnebril tevoorschijn te halen. Het organisatieteam kijkt er ook naar uit om de deuren van dit tijdelijke strand te openen voor het publiek, om er een plek voor plezier en creativiteit van te maken, maar mogelijk ook een plek voor mensen om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen, met gratis toegang voor iedereen.


 Alles is aanwezig om van dit intermezzo te genieten: fijn zand, ligstoelen en andere strandbenodigdheden staan tot je beschikking. Alles mag, zolang je de omgeving maar respecteert en een band schept. Net als de groene vlag die het zwemmen toestaat, geeft een Culture Plage-banner aan dat het strand toegankelijk is voor het publiek.

Op de dagen dat het open is, kun je je koesteren in de zon, een petanquetoernooi organiseren, een boek lezen, picknicken met vrienden of deelnemen aan een activiteit die wordt aangeboden door de organisatoren van het evenement of andere lokale verenigingen.

Zoals je je kunt voorstellen hangt het activiteitenprogramma sterk af van het weer. Het zal dus van dag tot dag variëren. Eén ding is zeker: dit jaar belooft het een feestelijk evenement te worden, boordevol culturele, muzikale en artistieke evenementen.Place des 3 Fers, 9
6880 Bertrix 49.85452 5.25233 9

Gratis