16 mei 18 juni

Cultuurstrand

Cultuur-Plage 5e editie

Van dinsdag 3 tot zondag 22/05/2022 

Uurregeling : 

- weekdagen van 13.30 tot 16.30 uur

- Zaterdag 20/05 en Zondag 21/05 : van 10u tot 19u  

Voor het Cultureel CentrumAls een voorproefje van de zomervakantie... Vanaf dinsdag 16 mei spreidt het Cultureel Centrum zijn fijne zandstrand voor zijn deuren voor de 5e editie van Culture Plage. Dit ludieke en creatieve evenement is een must geworden in het landschap van Bertrix.


Het Cultureel Centrum en de Bibliotheek, die graag de sprong wagen, zullen hun uiterste best doen om van dit kortstondige strand een plek te maken waar je kunt spelen, lezen, kletsen, breien, kennis overdragen, een passie delen, een workshop organiseren, samen zingen en dansen, zandkastelen bouwen, muziek maken, ... alles is toegestaan op het strand, zolang je je maar goed voelt en verbindingen legt!


De toegang is vrij, voor iedereen. Maar om het beheer van de ruimte te vergemakkelijken, moet u uw tijd reserveren bij het Cultureel Centrum als u activiteiten wilt organiseren of in groepen wilt komen. Alle uitrusting van de perfecte strandjutter (ligstoelen, parasols, tafels, boeken, gezelschapsspelen, ...) zal tot uw beschikking staan.


Tijdens de week zal Culture Plage openstaan voor iedereen - particulieren, scholen en verenigingen - om er een plaats te maken voor artistieke creatie, lectuur en ontspanning; maar ook mogelijk een plaats voor informatie, uitwisselingen...Een gedetailleerd programma van Culture plage activiteiten zal worden opgehangen voor het Cultureel Centrum en op onze Facebook pagina. Vaste activiteiten: boekentas, petanque, zandspelen, ...Place des 3 Fers, 9
6880 Bertrix 49.85453 5.25232 9

Gratis